На сторінці в Instagram відомої української співачки, багатодітної матусі та дружини фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі, Аlyosha, з’явився новий допис.

Цього разу виконавиця нагадала про Чорнобильську трагедію та її наслідки для всього людства.

«Весна прийшла, вона усюди. І навіть там, де більше люди не живуть... Сьогодні 35 річниця катастрофи, що вплинула на весь світ. І це наша відповідальність.

Ми завжди маємо пам’ятати те, що сталося у Чорнобилі, щоб більше не повторювати таких помилок. Людство, давайте будемо відповідальними за свої дії, наміри та вчинки», - закликала співачка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Світла пам'ять всім жертвам Чорнобильської трагедії», - пишуть у коментарях українці.

Допис Аlyosha супроводила знімком, на якому насолоджується ароматом магнолії. Коментатори зазначають, що вона виглядає чудово, а фото вийшло напрочуд ніжним.

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".