В Дніпровському районі Києва - нова хвиля боротьби із незаконними кіосками та МАФами, які мов гриби після дощу з'являються на вулицях столиці.

Процес демонтажу транслювали у режимі реального часу, відеороликом поділилася "Муніципальна варта" на своїй сторінці в Facebook.

"Благоустрій демонтовує МАФи. Дніпровський район", - йдеться в публікації.

Нещодавно у Києві ліквідували чергову «наливайку». «Під банальною назвою “Продукти” ховався магазинчик, в якому продавали “на розлив” міцні алкогольні напої. Місцеві були незадоволені таким сусідством, надсилали скарги. Але, звісно, не всі. Прихильники та часті відвідувачі були проти того, що приїхали демонтажники, й зустріли комунальників досить агресивно налаштованими», - розповіли у спільноті, додавши, що демонтаж не обійшовся без блокування та штовханини.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на полігонах ОРДЛО тривожне загострення: стягнули танки, гармати і міномети.

Також портал Знай.uа писав, як найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів.