Популярна українська журналістка та телеведуча каналу 1+1 Марічка Падалко активно спілкується з аудиторією та часто ділиться з прихильниками подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча заговорила про швидкоплинність часу, і якщо колись її дітям увага мами була наче повітря, то зараз вже Марічці доводиться старатися, аби отримати увагу дітей.

"Час летить, і за інтерес дітей до себе, який раніше був гарантованим, а іноді, давайте будемо чесними, навіть і обтяжливим - тепер доводиться боротися. І тому для молодшої доньки мені слід бути цікавішою - за новий випуск її улюблених блогерів. Я не можу конкурувати з черговим матчем «Ліверпуля», який дивиться син, але пам’ятаю, що лідера звати Салах, а тренера - Клопп. І, звісно, я намагаюся відповідати поглядам своєї старшої доньки на роль сучасної жінки і не плутатися в розгалуженнях феменізму, якому вона мене час від часу навчає.

Я хапаюся за будь-яку можливість більше проводити часу із дітьми, бо тепер це моя потреба навіть більше, ніж їхня. Спільні приготування їжі, поїздки на футбольні матчі сина і настільні ігри - карантин залишив не такий великий вибір, але ми в очікуванні коротких подорожей на ці свята - коли в якомусь новому містечку чи селі можна бути «накрити стіл» на траві, зробити пікнік і смакувати ці моменти «дорослого» дитинства дітей 🙏", - пише Марічка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще