Під Києвом з квартири, наповненої газом, врятували двох літніх людей. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в місті Вишненое. Там жителі одного з багатоквартирних будинків на вулиці Європейській, 37, звернулися до рятувальників, так як відчули сильний запах газу в під'їзді.

"На місце оперативно прибули співробітники "Департаменту охорони" та патрульної поліції. У вказаній мешканцями квартирі знаходилися двоє літніх людей, які лежали на підлозі. Люди вже встигли надихатися газом і перебували у важкому стані», - розповіли в співтоваристві.

Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів розкрили двері в приміщення, перекрили подачу газу і оперативно вивели постраждалих пенсіонерів на вулицю.

Крім того, на місце події викликали швидку медичну допомогу та газову службу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Грілися газом, схоже. Дуже небезпечна ця дебільна, в основному пенсіонерська, звичка«,» напевно грілися, він згас і пішов газ, спали, надихалися«, " Дід мій покійний колись грівся біля конфорки. Заснув, вогонь згас. Я газ через двоє закритих дверей пронюхала, хоч і спали з дитиною, вимкнула вчасно, вилаяла маразматика. Слава богу, вчасно прокинулася», - розповідають у коментарях українці.

"Ще трохи і міг би бути великий бух, відпрацювали добре", "Старі суїциденти вирішили підірвати будинок?", - коментують інші.

Раніше ми писали про те, що під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках.

Нагадаємо, в ніч на 20 квітня в Росії, Нижегородської області, в селі Маргуша у житловому будинку стався вибух газу. Інформація та кадри почали з'являтися в мережі завдяки очевидцям.

Як повідомляв портал Знай.uа, 21 червня 2020 року в житловому будинку на Позняках стався вибух. Зараз стало відомо, що п'ятьом службовим особам АТ "Київгаз" повідомили про підозру, так як були упущені вимоги ряду нормативно-правових актів, включаючи "Правила безпеки систем газопостачання".

Також портал Знай.uа писав, що у лікарні з коронавірусними хворими пролунав потужний вибух, десятки загиблих: рятувальники розбирають вже руїни.