Відома українська телеведуча та акторка Ольга Фреймут приєдналася до ініціативи еко-фонду Glossary Foundation з нагоди Дня Землі. Відповідний знімок розмістили на її офіційній фан-сторінці в соцмережі Instagram.

«На честь Дня Землі засновниця еко-фонду Glossary Foundation Анастасія Цибуляк організувала акцію Save the Spring, учасники якої висадили дерева та квіти біля Національного музею історії України», - розповіли у коментарях до опублікованого знімку.

Зазначається, що до цієї чудової ініціативи приєдналося безліч українських зірок, серед яких – і головна українська знавчиня етикету Ольга Фреймут.

«Підтримати ініціативу і особисто взяти участь в озелененні клумб, озброївшись лопатами і лійками, прийшли світські активісти, небайдужі до екології та благоустрою улюбленого Києва», - додали на сторінці Фреймут.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".