У Києві в одному з супермаркетів мережі "Сільпо" ваги запідозрили в обмані. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Х**вий Київ».

Як зазначає автор повідомлення, він вирішив перевірити, скільки коштують цукерки "Milky Way" поштучно. Для цього він зважив товар на електронних вагах і отримав несподіваний результат.

"Одна цукерка "Milky Way" коштує вісім гривень. Скільки коштуватимуть дві цукерки? В черговий раз переконався в тому, що нас на*бувають на кожному кроці» - написав розсерджений покупець під ніком "Spring Leaf", публікуючи відеофакт сумнівної покупки продукту.

Відзначимо, що покупець переплутав графу «вага» і «ціна», тобто мова йде не про гривні, а про грами. В такому випадку одна цукерка важить 8 грамів, а дві вже чомусь 20 грамів. Чотири цукерки затягнули на 42 грами.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Українцям підсунули ковбасу З мерзенною начинкою: "воно ворушиться!" У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині вироби "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» В АТБ полиці" втомилися " від підвищення цін і обвалилися: літри дорогого масла прямо на підлозі. Українці зафіксували неприємний інцидент, пов'язаний з маслом в АТБ.

Також «Знай.uа " писав, що Українці поскаржилися на три макаронини замість цілої упаковки: миші з'їли. Покупці в Новій Каховці зловили виробника популярної локшини" Роллтон " на нахабній афері з вагою товарів.