Киянам не звикати їздити на дивакуватому транспорті, і «карантинна маршрутка» це довела. На чому ще незвичному і дивному їздили мешканці столиці, розповіли у виданні «Вig Кyiv».

Тролейбусний потяг

Два зчеплених тролейбуса, які стали звичними на вулицям майже всього світу, винайшли у Києві. В народі їх називають «гармошками». Колись такому транспорту неабияк дивувалися, проте він довів доцільність свого існування – у нього вміщається більше пасажирів, і економічно це вигідно.

Фото: Вig Кyiv
Фото: Вig Кyiv

Карантинна маршрутка

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Із введенням у столиці локдауну і проїзду в громадському транспорті лише за спецперепустками, вулицями Києва почала курсувати «карантинна маршрутка». Так власники «монстр-трака» жартома назвали своє дітище, присвоївши йому номер 666. Проїзд у цьому транспорті безкоштовний.

Трамвай на бензині

Ми звикли, що трамвай – це електротранспорт. Однак перші трамваї були запряжені кіньми, а на початку минулого століття вулицями Києва їздив бензиновий трамвай, який в народі називали «примусом».

Фото: Вig Кyiv
Фото: Вig Кyiv

Човен-велосипед

Несподіване поєднання транспортних засобів. Його автором став пенсіонер з Києва, який катається на човні-велосипеді поблизу станцій метро “Житомирська” та Академмістечко.

Фото: Вig Кyiv
Фото: Вig Кyiv

Раніше повідомляли, "Як в атракціоні": стан українських маршруток показали одним кадром.

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі прогримів потужний вибух, людей терміново евакуюють і розбирають завали.

Знай.uа писав, в Україні до Великодня холоди зміняться спекою: в яких регіонах чекати раннього літа.