У Києві незабаром може з’явитися проспект Іллі Киви – таку назву може отримати нинішній проспект Науки. Петиція із таким закликом оприлюднена на сайті Київської міської ради.

Петиція стала жартівливою відповіддю на події, які відбуваються довкола захисту кандидатської дисертації депутатом від ОПЗЖ Іллею Кивою. Захист відбувся 26 квітня, і відтоді довкола нього не вщухають скандали та суперечки.

На думку автора петиції №10566 про «Перейменування проспекту Науки на проспект імені Іллі Киви» Владислава Дулапчія, такий крок наочно довів би українським дітям всю «важливість вищої освіти».

«Перейменування проспекту Науки на проспект імені відомого вченого, кандидата наук з державного управління, Іллі Киви, допоможе кожному школярику та студенту розуміти важливість вищої освіти в житті кожної людини, кожного мешканця нашої прекрасної країни України», – з іронією стверджує автор.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поки що петицію-жарт підписали 216 осіб. Щоб її розглянули, потрібно 10 тисяч голосів. На збір решти підписів у автора є ще 88 днів.

Нагадаємо, Яценюк потягне Ківу до суду за довгий язик: "Слухняна проамериканська шл**а"

Як повідомляв "Знай.ua", що напала під Харковом на автобус банда була на машині голови Нацкорпусу Дніпропетровщини, - ЗМІ

"Знай.ua" писав, " кров розстріляних під Харковом на ваших руках", — ОПЗЖ вимагає у Зеленського заборонити "Нацкорпус" і " Азов"