Відома українська співачка Ірина Білик, яка нині працює у Росії, ошелешила підписників новиною: зірка розлучається зі своїм чоловіком - 48-річним фотографом Асланом Ахмадовим. Артистка зазначила, що сама ініціювала розрив.

Спочатку Білик не хотіла говорити про сімейні стосунки, та зрозуміла, що рано чи пізно це все одно стане відомо широкому загалу, йдеться в сюжеті "Мій секрет" на СТБ.

“А що робити? Він давно не приїжджав до нас з сином. Я його досі люблю і він, каже, що любить мене. Каже, що не може прилетіти, тому що через коронавірус літаки не літають, хоча вони вже давно літають”, – розповіла Білик.

Дивіться з 1:00:33

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також в інтерв'ю співачка зізналася, що 40-річний Сергій страждає від психічного розладу. За словами Ірини Білик зараз вона утримує свого брата при цьому додала, що ніколи раніше не розповідала про хворобу рідної людини, зокрема, тому, що цього не хотіла покійна мама.