Господар тер’єра, що загриз маленьку собачку, вже півтора року тероризує своїх сусідів. Що насправді відбувається у звичайному столичному дворі, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.
Сюжет можна переглянути за посиланням.
В одному з київських дворів хазяїн тер’єра вже пів року тероризує своїх сусідів. Жителі будинку на проспекті Героїв Сталінграду розповіли, що більше року живуть у страху. За дивних обставин їм підпалюють квартири та розбивають вікна. Ба більше, блокують двері, щоб ніхто не врятувався.

Будинок обвішаний камерами спостереження. На останньому відео підпалу хтось, переодягнений у бабусю, заходить у під’їзд. Потім у вікні видно спалах. Бабуся виходить, блокує двері та тікає. На іншому відео видно, як горить квартира на першому поверсі. Хтось кинув у вікно коктейль Молотова. Вогонь розгорівся поруч із газовою трубою.

«Людина, яка за цим всім стоїть, постійно ходить, посміхається і показує на камеру середній палець. Підпали, розбиття вікон — усе відбувається відразу після того, як із ним хтось «зачепиться»», — розповів один із мешканців.
Жителі звинувачують у всьому деякого Сергія, сусіда з іншого під’їзду. Конфлікт зародився, коли він самовільно заблокував три місця у дворі паркувальними бар’єрами. Їх демонтували — і тоді у людей почалися проблеми.

За півтора року жителі написали кілька десятків заяв до поліції — результатів нуль. Утім, кілька днів тому підозрюваного забрали до райвідділу, але через звинувачення в тому, що його собака загриз маленького песика. У випадку з убитим собакою Сергію загрожує вісім років за ґратами. За іншими заявами поліцейські так і не знайшли винного: «Допитували свідків, вивчали відеозаписи з камер спостереження. Даної особи на них не було. Одну причетну особу правоохоронці впіймали. Зараз тривають слідчі дії. Але причетність цього чоловіка, з яким у сусідів відбуваються конфлікти, наразі не доведена».

Раніше повідомляли, прикарпатський школяр повернувся додому зі струсом після гри в сніжки: "Ти розстріляв мою доньку!".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Києві зникла юна красуня з зеленими очима: "Їй всього 15 років!".

Знай.uа писав, нелюд побив двох янголят, мати знімала на відео: кидав головою об підлогу і штовхав ногами.