Відома українська телеведуча й акторка Ольга Фреймут розповіла, як у її родині ставляться до Великодня. Відповідний пост з'явився на її офіційній фан-сторінці в Instagram.

«Великдень для нас – це тиждень приготувань. У Страсний тиждень обов’язково вся родина йшла на Хресну дорогу. Впродовж Великого Посту у християн прийнято бити поклони, тому мої коліна до кінця Посту були у вм’ятинах, так багато молилися», - зазначає Фреймут, додаючи, що в столиці їй не вистачає львівської релігійності всієї сім’ї. «Бо у мегаполісі немає цієї невидимої солідарності у єднанні в прекрасних традиціях», - додає вона.

«У четвер обов’язково прибираємо. Ні, ми прибираємо завжди, але у Світлий четвер миються вікна, відсовуються закинуті меблі, щоб вимити занехаяні кути. В Четвер бабуся пече паски – тому вся родина на літню кухню, де зберіглася давня піч, навіть не пробувала зайти. Паски пеклися в тиші, ходили навшпиньки, щоб «не сіло тісто»", - розповідає вона.

"Мені 38 років, а я так і не наважилася пекти пасочку. Бо після бездоганної бабусиною з’явився комплекс. А ще забобонність, якщо пасочка провалиться, когось, за повір’ям, в родині не стане…», - зізнається телеведуча.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".