Рекордну вартість тепличних огірків зафіксували на українських ринках: за останні п'ять років ціна на нього так не підіймалася.

На оптових ринках ціна огірків в середньому 55 гривень за кілограм, йдеться в сюжеті ТСН. Причиною здорожчання продавці називають холодну погоду: буцімто через це овоч повільно дозріває. Окрім того, на опалення теплиць треба витрачати більше після підвищення вартості комунальних послуг.

Треба сказати, що імпортні огірки теж не відстають. Вони додали в ціні та коштують на оптових ринках близько 54 грн за кілограм. До слова, торік за кілограм огірків просили десять гривень. Це була рекордно низька ціна на овочі.

Тим часом мешканці Львова скаржаться на здирницство у громадському транспорті. Люди настільки приголомшені несправедливістю, що починають підозрювати: тут є якась змова. Справа в тому, що в багатьох тролейбусах, де немає валідатора, водій може не продати квиток, мотивуючи тим, що буцімто не має решти. Буквально за хвилину-дві після цієї розмови до салону заходять контролери і намагаються стягти штраф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.