На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лідії Таран з’явилася нова святкова публікація, присвячена Великодню.

На опублікованому фото красуня-телеведуча в яскраво-червоному вбранні в народному стилі стоїть поруч зі своєю донечкою. Дівчинка вдягнута у сорочку в тон материному вбранню, і надзвичайно схожа на маму.

Перед ними – кошики з пасками та крашанками. На одному зі знімків дочка Лідії стукає крашанкою об крашанку якогось хлопця.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Христос Воскрес! Хто вже скуштував свячену паску і ковбаску? Усім здоров’я і миру! І погоди хорошої», - підписала Лідія Таран яскравий знімок.

У коментарях підписники захоплюються красою мами і доньки, та вітають їх зі святом.

«Яка красуня українська жінка, гордість нації!», «Дуже красива! Христос Воскрес», «Красунечка наша, приємно глянути!», - захоплюються українці.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал Знай.ua Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"