Відома українська телеведуча Катерина Осадча має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу зірка розповіла про зйомки нового випуску програми "Світське життя".

Катерина Осадча опублікувала нове фото і розповіла, як пройшли зйомки нового епізоду програми "Світське життя".

На опублікованому фото можна побачити Катерину Осадчу, яка позує біля Білого цегляного будинку з дверима пурпурного кольору. При цьому телеведуча одягнена в легкий костюм з блузкою і шортами жовтого кольору, білі шльопанці і сонцезахисні окуляри.

У підписі до публікації Катерина Осадча розповіла, що для зйомок нового випуску шоу "Світське життя" вона вирушила до Туреччини, де зустріла співачку Ольгу Полякову.

"Ви готуєтеся до довгих вихідних, а ми готуємо для вас Світське життя. Ми з'їздили на турецьке узбережжя, зустріли @polyakovamusic а також сьогодні самі відповімо на питання :) не пропустіть о 23:20 на 1+1" - написала Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крім того, Осадча відкрила Поляковій, що вона знову вагітна.

"А я так бачу, що я тебе теж можу вже тебе привітати? Або ти добре поснідала? Або мені здається?", - запитала Полякова, і Осадча підтвердила її здогади.

Публікація Катерини Осадчої: Instagram
Публікація Катерини Осадчої: Instagram
Публікація Катерини Осадчої: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських в розкішній сукні потрясла українців: "Ви його затьмарили"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик розповіла про пластичні операції, фото до і після: "Здавалося, що негарна"

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк видала, чому не стала "Холостячкою" замість Огневич: "Вирішила йти на..."