Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, Михайло Хома, буквально приголомшив фанатів заявою в інтерв'ю шоу "Світське життя", зізнавшись, що вони з Ярославою розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців.

Так, артистка вирішила дати відверте інтерв'ю виданню "КП в Україні", розповівши, як почувається після розставання, про плани на майбутнє і причини такого серйозного кроку у відносинах. Красуня зізналася, що підтримувала коханого довгі роки, проте коли вирішила почати сольну кар'єру близько 9 місяців тому, Дзіздьо не зрозумів цих прагнень і не підтримав дружину.

"...Звичайно, морально було важко. Михайло-сильна людина, і я відчувала, що на мене тиснуть. Мені було складно, боляче, що він мене не зрозумів, не підтримав. Тільки сказав: все, я втратив сім'ю, ти пішла робити кар'єру. Я толком навіть не зрозуміла, про що він. Я підтримувала його багато років, теж сподівалася на якесь розуміння і підтримку з його боку, але цього не сталося. Він якось сприйняв все по-іншому, у нього своє бачення ситуації, а у мене – своє...", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зірка зізналася, що разом з чоловіком вони відвідували психолога, щоб врятувати стосунки.

"Ми один - єдиний раз були у психолога. Але якось не туди була ця дорога. Думаю, я сама собі кращий психолог. Я багато років копалася в собі, розбиралася, і мені здається, у кожної людини є своє особисте відчуття, як їй жити. Тому краще, ніж я сама, мене ніхто точно не знає. І ніхто не допоможе мені краще, ніж я сама. Тож наш єдиний з Михайлом візит до психолога не дав жодних результатів", - згадує жінка.