У Києві помітили чоловіка з рюкзаком відомого сервісу доставки Raketa, який складав речі зі сміттєвого контейнера в свій бокс.

Фото, зроблене випадковим свідком, публікує Telegram-канал "Чорний список".

"Нам пишуть: "Вже вдруге спостерігаю як кур'єр служби #Raketa збирає сміття в свій бокс для доставки. А потім туди ж їжу?". Сумніваємося, що протягом дня вони їх чистять, витирають, ба більше - перуть. Хоч їжа зазвичай й щільно упакована, все ж якось не гігієнічно виходить", - йдеться в публікації.

Тим часом з великої і сонячної Одеси, до якої буквально через кілька місяців хлинуть хвилі туристів та відпочиваючих, прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що українці змогли зняти на камеру доказ того, як співробітники відомої компанії "Нова пошта" ставляться до посилок своїх клієнтів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На опублікованих кадрах можна помітити, як працівники багажного відділення, можливо, одного з найважливіших в цій службі доставки, звертаються з упакованими посилками своїх клієнтів.

Раніше повідомляли, харків'яни поскаржилися на пошарпану посилку з Нової Пошти: ніби пожували і виплюнули.

Як повідомляв Знай.uа, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.

Знай.uа писав, безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше: "Вранці до пологового...".