За життям відомої танцівниці й хореографа Олени Шоптенко, яка прославилася після перемоги в першому сезоні "Танців з зірками", стежить майже 300 тисяч українців.

Великодні свята залишилися позаду, і на своїй сторінці в Instagram Шоптенко розповіла, як "вигнати" з себе зайві калорії, які більшість з нас набрали за святковим столом.

"Почала свій день в ритмі вальсу, але, як завжди, одним вальсом не обійдеться 😉 😁❤️",- написала завжди активна Олена.

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко без макіяжу налякала фанатів:"Розмазуєте бруд по обличчю". Олена Шоптенко поділилася зі своїми шанувальниками корисними порадами по догляду за шкірою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Олена Шоптенко видала особистий рецепт ароматної випічки: вкусняшка для всієї родини. Шоптенко зізналася, що обожнює випікати солодощі вдома. Також вона поділилася докладним рецептом смачної випічки.

Також Знай.ua писав, що Шоптенко з "танців з зірками" показала справжню пристрасть на власній кухні: "Мама хоче на дискотеку". Шоптенко продемонструвала свої надзвичайні навички в гарячому танці в домашній обстановці.