У Києві на Дарниці провчили чергового господаря життя, який вирішив припаркувати свій автомобіль, заїхавши на тротуар.

Чоловік, що як би ненароком проходить повз, "прикрасив" машину смугою, надряпаною цвяхом. Відео, зроблене свідком, публікує Telegram-канал "Х**вий Київ".

"Нагадувалка для любителів ставити свої корита на тротуарі. Одного разу і до Вас добереться іржавий цвях!",- пишуть автори.

Нещодавно в Києві на вулиці Леся Курбаса помітили нахабного героя парковки. Зазначимо, що чоловік заради того, щоб припаркувати свій автомобіль, посунув сміттєві баки і відкинув колеса, які там лежали просто на дитячий майданчик.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
"Відсунув смітники на приїжджу частину, відкинув колеса на дитячий майданчик, поставив свою ластівку на зелену зону. Молодець!",- сказано в повідомлення.
Користувачів мережі не на жарт розгнівав місцевий герой паркування і вони почали залишати свої коментарі під оприлюдненим фото.