У Києві на Святошино патрульний вкрав у перехожого сумку з грошима.

Як повідомили у Київській міській прокуратурі, коп перебував на добовому чергуванні разом із двома колегами. Вночі на вулиці Смілянській вони побачили чоловіка, який не впорався з керуванням електросамоката та впав посеред дороги. В нього вилетіла сумка з особистими речами, де, окрім документів, було 116 тисяч гривень, 2600 доларів та більше 100 євро.

Коли двоє поліцейських вийшли з машини, щоб допомогти потерпілому та викликати швидку допомогу, третій тихцем поцупив сумку. Чоловіка затримали. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нещодавно в Києві чоловік скоїв розбійний напад на літню жінку. Інцидент трапився приблизно о 21:00 на вулиці Ярославів Вал, 17А. Правоохоронцям повідомили, що невідомий зловмисник підбіг до літньої жінки, вирвав у неї з рук сумочку та спробував втекти.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами