В Білій Церкві 14-річну дівчинку чимось напоїли і везли в невідомому напрямку.

Як розповіли в прес-службі поліції, патрульним на планшет прийшов виклик "отруєння". Копи зв'язалися із заявницею і зрозуміли, що вона не може говорити, так як знаходиться не одна. Стало зрозуміло, що її отруїли і кудись везуть двоє людей.

Ставлячи навідні запитання, патрульні Богдан Овчарук та Євген Горошко змогли зрозуміти, де знаходиться дитина і в якому автомобілі. Наздогнали його на виїзді з міста. Коли дівчинку врятували, вона плакала, а після - знепритомніла. 14-річну госпіталізували.

Варто нагадати, що нещодавно в Одесі сталося ще одне гучне викрадення - зловмисники вночі схопили 20-річного місцевого жителя і вивезли на орендованому автомобілі до Києва. Там його утримували зв'язаним.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Викрадачі подзвонили батькові потерпілого зажадавши у нього мільйон доларів, пригрозивши життям сина.

На щастя, правоохоронцям вдалося оперативно вистежити здирників і під час передачі грошей їх схопити. Викраденого хлопця знайшли пов'язаним на орендованій квартирі та передали родичам.

Нагадаємо, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом.

Як повідомляв портал Знай.uа, озброєний чоловік взяв заручника в банку, будівлю оточили.

Також Знай.uа писав, що чоловік спробував вкрасти малюка серед білого дня: ходив з ножем і горілкою.