У Києві розшукують зниклого безвісти неповнолітнього хлопця. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, у столиці силами співробітників Оболонського УП ГУНП розшукують неповнолітнього Янка Дмитра Вадимовича 2005 року народження, який 8 травня 2021 року пішов з місця постійного проживання, проте назад так і не повернувся.

Прикмети зниклого хлопця: виглядає на 15-16 років, 170-175 сантиметрів зросту, худорлявої статури, волосся темного кольору, спереду чубчик.

На момент виходу з дому був одягнутий у чорну куртку, такого ж кольору кросівки та камуфляжні штани.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Хлопець також має особливу прикмету: татуювання на шиї у вигляді числа «47».

Якщо ви знаєте, де може перебувати дитина, повідомте про це до поліції.

«Розшукується дитина з татуюванням «47» на шиї!», «Дрібний Gangster», - зазначають кияни у коментарях.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.