В суботу, 15 травня, в Києві на вулиці Вернадського пролунав потужний вибух.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook "Київ Оперативний", НП сталася за адресою Вернадського,3. Причиною вибуху став газ, і в цей момент у квартирі знаходився лише її господар - чоловік, що має певні психічні розлади.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У Києві на Вернандского 3 в квартирі психічно хворої людини прогримів потужний вибух. Власника квартири терміново госпіталізували. Решта громадяни не постраждали. На місці працювали СОГ і експерти. Що стало причиною - забув вимкнути комфорки або відкрив спеціально - невідомо", - йдеться в публікації.

Раніше ми повідомляли, кладовище в прямому сенсі стало останнім притулком, чоловік відвідав могилу родича і підірвався на міні. Стало відомо про те, що в Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі. Прийшли з дружиною прибрати могилу перед святом, але, все закінчилося трагічно. Під час прибирання на кладовищі загинув чоловік. Він підірвався на невстановленій вибухівці.

Як повідомляв "Знай.uа", під Києвом старі грілися газом і ледь не підірвали будинок, Позняки перед очима.

Також "Знай.uа" писав, що українці попрощалися з безстрашним козаком, який захищав Батьківщину до останнього.