У суботу, 15 травня, в Києві розпочався сезон фонтанів. Зазвичай їх запускають з 1 травня, але в цьому році дату довелося перенести через карантин і тривалі холоди.

"Сьогодні розпочали свою роботу київські фонтани на Майдані Незалежності, на вулиці Хрещатик, 25, вул. Великій Васильківській, 119-121, а також унікальний комплекс з 12 гейзерних фонтанів понтонного типу (плавучі фонтани) в акваторії Русанівського каналу", - розповіла голова прес-служби КМДА Світлана Козловська.

Традиційно фонтани "Великий" і "Малі", розташовані на Майдані Незалежності, а також унікальний комплекс фонтанів в акваторії Русанівського каналу будуть працювати в режимі світло-музичного шоу.

Сезон фонтанів у Києві триватиме до 30 Вересня, щопонеділка в їхній роботі робитимуть перерву для проведення необхідних технічних робіт.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше у Львові суд вирішив долю одного із студентів, який облив фарбою пам'ятник Степану Бандері. Хлопцю дали чотири роки ув'язнення, але вирішили обмежитися іспитовим терміном. Як з'ясувало слідство, студентам заплатили по 1000 грн за те, щоб вони облили пам’ятник фарбою. Поліція уже знайшла замовника злочину і проти нього ведеться окреме розслідування. Відомо, що він замовив осквернення пам’ятника Бандері через власну ідеологічну неприязнь. Майнову шкоду від дій вандалів оцінили у 7100 грн.

Нагадаємо, що у Києві обезголовили легендарну балерину

Також, "Знай.uа" писав, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Розуму, как у черепашки"