Зірка шоу" Холостяк", телеведучий Слава Дьомін показав підрослого сина. Миле фото він розмістив на сторінці в своєму Instagram.

«Для мене важливо не просто любити дитину, а ще й говорити йому про це», - написав телеведучий, публікуючи знімок, на якому син обіймає його за шию.

"Іноді ми, батьки, забуваємо, що діти не знають, про що ми думаємо і що відчуваємо. Особливо, якщо ми дитину тільки лаємо і забуваємо похвалити. Тому що вважаємо, що після похвали дитина розслабитися або "сяде на голову"», - додав він.

Дьомін також побажав, щоб «діти були щасливі і улюблені! І тоді через 10 років у нас буде ще більше добрих, чуйних і розумних дорослих людей».

"Зі святом! Добра і любові", "Красивий у вас синуля!", "Як класно, коли така довіра і любов», - пишуть захоплені фанати телеведучого.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв " Знай.ua", Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також " Знай.ua " писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд