У Києві нахабний таксист вирішив об'їхати пробку і нарвався на гнів водіїв. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

Киянин повідомив, що зіткнувся з неадекватним таксистом служби Uklon під час затору на Південному мосту.

За словами чоловіка він їхав додому з дівчиною і неспішно перездвигався в своєму ряду під час пробки. Однак в русі різко з'явився автомобіль KIA служби таксі Uklon, який намагався об'їхати пробку між двох рядів.

Чоловік вирішив поцікавитися у таксиста, в якому ряду той їде, на що отримав відповідь: "Де хочу, там і їду".

В результаті таксист вирішив зробити маневр обгону і спробував перебудується в лівий радий в результаті чого зачепив автомобіль киянина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Публкіація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публкіація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публкіація сторінки Київ Оперативний: Facebook

До публікації додали відео, на якому можна почути діалог киянина і таксиста, а також побачити реакцію останнього на зауваження. Крім того автор встиг зняти момент, коли таксі зачепило автомобіль чоловіка.

Нагадаємо, що Харківський водій тролейбуса довів пасажирів до білого розжарення: "Почув звук запальнички"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у маршрутці п'яний чоловік накинувся з кулаками на жінку з дитиною через місце: "Невиховані!"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові з'явилася парковка для "оленів": "Завжди зайнято"