Клієнти Ощадбанку не можуть переоформити карту при переїзді в іншу область. Про це стало відомо з відкликання на порталі Мінфіну.

Клієнт Ощадбанку повідомив, що оформив карту для пенсійних виплат в київському відділенні банку і успішно користувався їй кілька років. Однак це змінилося після того, як він переїхав в іншу область.

За словами чоловіка, його влаштовували послуги Ощадбанку і він кілька разів перевипускав карту після закінчення терміну дії.

Однак не так давно чоловік на довгий час переїхав до Львівської області і коли йому знадобився черговий перевипуск, в Ощадбанку заявили, що дану процедуру можна зробити лише в області, де була видана карта.

"За інформацією консультантів "гарячої лінії" для переоформлення треба їхати в ту область, де була випущена карта. Більш того, менеджер заявив, що якщо ви тривалий час їдете в інший регіон, то слід закрити рахунки в одній області і по приїзді відкрити рахунки в іншому територіальному управлінні. А що при поверненні-знову відкривати-закривати? А пенсію теж переоформляти? Але ж закон цього не вимагає!" - підкреслив чоловік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього він додав, що в різних областях у Ощадбанку різні бази даних клієнтів і навіть МФО.

Відгук клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua
Відгук клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua
відгук клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua

Представник Ощадбанку відповів чоловікові, що перевипуск карти можна зробити в будь-якому відділенні банку і пообіцяв перевірити якість консультації "гарячої лінії". Разом з тим він додав, що в Ощадбанку дійсно є послуги, які надаються лише у відділенні банку, де був відкритий рахунок.

Відповідь Ощадбанку: minfin.com.ua
Відповідь Ощадбанку: minfin.com.ua
відповідь Ощадбанку: minfin.com.ua

Нагадаємо, що українець зловив ПриватБанк на списуванні великих сум з карт: "Забирають собі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", ПриватБанк змусив клієнтку боротися за свої кошти: "Поверніть гроші!"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка поскаржилася на Приватбанк через дивну акцію: пообіцяли гроші і "забули"