У Києві Підлітки зайнялися небезпечними розвагами. Про це повідомили на Telegram-каналі "Х**вий Київ".

У Києві, по вулиці Ушакова, два підлітки влізли на дах багатоповерхового будинку і розпивали там спиртні напої. Відповідне відео очевидці опублікували в мережі.

На опублікованому відео можна побачити висотну будівлю на даху якої сидять два підлітки. При цьому вони сидять на самому краю звісивши ноги вниз.

За словами очевидців за кадром, Підлітки також розпивають спиртні напої. Автор відео повідомила, що збирається викликати поліцію та інші служби, щоб вони розібралися в ситуації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Автор публікації різко висловився з цього приводу і розкритикував дії підлітків.

"Все, вчора захистили всіх Пі**юків! Так що сьогодні їм нічого не заважає бухнути і сіганути з даху. Потрібно ж чимось себе розважити, коли тобі 14 і за*бало стирчати в телефоні." - зазначено в публікації.

Публікація каналу Х**вий Київ: Telegram
Публікація каналу Х**вий Київ: Telegram
Публікація каналу х**вий Київ: Telegram

Нагадаємо, що українські рятувальники вивільнили школяра, якого наскрізь пробив шматок металу: працювали до хірургії

Як повідомляв портал "Знай.uа", школярі-екстремали приголомшили харків'ян небезпечними розвагами: "Природний відбір"

Також, "Знай.uа" писав, що малолітні Франківчани влаштували вечірку на смертельній висоті, до непоправного-крок: "Батьки, чиї дітки?"