У Києві розшукують родичів літнього чоловіка. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний".

У Київську міську клінічну лікарню №9 доставили літнього чоловіка з втратою пам'яті.

Чоловік назвався Василенко В. Г., проте не факт, що він вказав реально ім'я. У зв'язку з цим медики розшукують родичів чоловіка або тих, хто може підтвердити його особу.

До публікації також додали знімок чоловіка, за яким його можна впізнати. На знімку можна побачити літнього чоловіка віком на вигляд від 50 років, який одягнений в блідо-салатовий светр на замку, сині штани і чорний головний убір.

"Увага! Пошук родичів! Сьогодні лікарі привезли цього чоловіка до КМКЛ # 9 . Нічого не пам'ятає. Назвався Василенко В. Г., але не факт, що це так. Може хто впізнає дідуся?"- зазначено в публікації. - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, що з центру реабілітації під Києвом втекли двоє підлітків, копи збилися з ніг у пошуках: "Богданчик, Юрочка, де ж ви?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві пропала юна красуня з губами Джолі-шкірянка і рожеві кеди