У Києві до кінця року з'явиться нова станція метро. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко в інтерв'ю для порталу "Радіо Свобода".

Віталій Кличко повідомив, що до кінця поточного року планує відкрити нову станцію метро "Виноградар" і розповів, як йдуть справи з будівництвом метро на Троєщину.

За словами мера, він постійно стежить за будівництвом метро "Виноградар" і вважає, що до кінця року гілка буде готова.

"Що стосується метро, то я постійно перевіряю. У німців є хороше прислів'я: "Довіра – добре, але контроль – це завжди краще". Тому особисто виїжджаю на всі ключові об'єкти, на власні очі перевіряю кожен. Неодноразово виїжджав на будівництво гілки метро. З 1300 метрів під землею вже понад 900 метрів прокладено. Залишилося ще кілька речей. Там трошки є порушення за термінами. Але компанія "Київметробуд" гарантує, що до кінця року ми зможемо відкрити станцію."- сказав Віталій Кличко.

Інтерв'ю з Віталієм Кличком: radiosvoboda.org
Інтерв'ю з Віталієм Кличком: radiosvoboda.org
Інтерв'ю з Віталієм Кличком: radiosvoboda.org

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також мер Києва підкреслив, що в даний момент йдуть проектні роботи з будівництва метро на Троєщину і додав, що найімовірніше на це знадобиться час близько 4-5 років.

"Без мосту це метро побудувати неможливо. Міст з'єднує, тому що це не тільки міст. У "тілі" моста ще є лінія метро. Зараз йдуть проектні роботи, я не буду розповідати казок, але питання будівництва метро – це, я думаю, 4-5 років. Це-непростий напрямок."- додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, що у Львові городяни скаржаться на аварійний балкон: "Падають шматки штукатурки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", для харківських "оленів" створили окрему парковку: продовжують порушувати

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий заявив про будівництво крематорію у Львові: "Вибір кожного"