Ведуча шоу "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь викрила аферу під час зйомок рубрики "перевірка на вірність". Про це стало відомо з 9 випуску 6-го сезону програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Одна з рубрик проекту "Аферисти в сітях" називається "перевірка на вірність". У ній ведуча Олена-Крістіна Лебідь з командою програми з'ясовує, на скільки вірні своїй другій половинці хлопець або дівчина. В результаті однієї з таких перевірок їй вдалося викрити справжню аферу.

У новому випуску до команди проекту звернулася дівчина Лариса. Занепокоєння дівчини викликала розповідь куми про те, що у її чоловіка є коханка.

В результаті стеження за чоловіком знімальна група програми "Аферисти в сітях" встановила, що коханкою чоловіка є сама кума.

Олена-Крістіна Лебідь, кадр з програми Аферисти в сітях: YouTube
Олена-Крістіна Лебідь, кадр з програми Аферисти в сітях: YouTube
Олена-Крістіна Лебідь, кадр з програми Аферисти в сітях: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім цього неблаговірний чоловік з коханкою придумали шахрайську схему за допомогою якої вирішили заволодіти коштами Лариси: кума сказала, що жінка нібито готова піти від її чоловіка за грошову винагороду в розмірі 4 000 доларів.

Лариса була готова віддати коханці ці гроші і якби не дії Олени-Крістіни Лебідь вона б залишилася без чоловіка і без коштів.

Знімальна група застала аферистів з грошима, коли ті планували виїхати з міста на поїзді. Чоловік намагався відмовиться, що просто проводжав куму, але два квитки на рейс говорили про зворотне.

"Чоловік Лариси допомагав куме обдурити дружину. Так, це на голову не налазить, але ці двоє просто розвели Ларису на гроші і вирішили звалити" - припустила Олена-Крістіна Лебідь.

Нагадаємо, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як ділить побут з коханим: "Сам з вусами"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена-Христина Лебідь зібралася у відпустку з пінгвінами і снігоходом: "Пляж знайдеться"

Також, "Знай.uа" писав, що наречена Розенка Лебідь втекла на побачення: "Який срач...."