Популярна українська актриса і гумористка, учасниця шоу "Жіночий Квартал" Анастасія Оруджова має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила показати свого вихованця.

Анастасія Оруджова опублікувала невелике відео, де показала свого вихованця.

На опублікованому відео можна побачити Анастасію Оруджову, яка позує в студії для фотографа. Знаменитість одягнена в червону сукню і шубу тілесного кольору. При цьому в руках вона тримає сумку з якої визирає милий песик. Актриса гладить тваринку і дивиться в камеру.

У підписі до публікації Анастасія Оруджова підкреслила, що песик в сумці жіночої статі.

"Лос-Анджелес там, де я вирішила! #двес*ки #какаемгдехотим #хохотушки" - написала Анастасія Оруджова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Публікація Анастасії Оруджової: Instagram

Користувачі мережі не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. Багато хто визнав відео забавним і показали свою реакцію за допомогою смайликів, але знайшлися і ті, кому публікація зірки не сподобалася.

коментарі до публікації Анастасії Оруджової: Instagram

коментарі до публікації Анастасії Оруджової: Instagram

Нагадаємо, що Слава Камінська показала українцям непристойний жест: "Колода більш пластична"

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Також, "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona опинилася у ванні з десятками голих красунь: "Нікому не зізнавалася"