Популярний український теле- і радіоведучий, ведучий шоу "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу телеведучий поділився знімком своєї вагітної дружини Юлії Бойко і висловив свою думку про пари, які не хочуть заводити дітей.

На опублікованому фото можна побачити Юлію Бойко, яка позує в приміщенні з приглушеним світлом на тлі вікна. Дівчина одягнена в Чорне обтягуюче плаття з великим декольте. Вона сидить на столі і обіймає свій вагітний животик.

Публікація Анатолія Анатоліча: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча: Instagram

У підписі до публікації Анатолій яцечко висловився, що не бажання пари заводити дитину це їх особистий вибір і в цьому немає нічого поганого. Разом з тим він додав, що дане фото повністю відображає його позицію з даного питання.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Сьогодні йду записувати подкасти на тему чаілдфрі. (ми зараз про свідомий вибір, а не про проблеми). Безсумнівно це завжди вибір людини, або спільний вибір пари. І серед моїх друзів багато пар, які не хочуть мати дітей (ні, не багато). Повторюся, це особистий вибір кожного, але в цьому питанні людина, яка є батьком, або мамою, до кінця не зможе зрозуміти людину без дітей і навпаки. Це погано? Ні. Це просто реалії. Фото відображає моє ставлення до цього питання. Якщо вам здається що це дуже красиво, це означає що ваші інстинкти батька працюють." - написав Анатолій Анатоліч.

Публікація Анатолія Анатоліча: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча: Instagram

Нагадаємо, що 48-річна Руслана Лижичко в шортах і ТОПі показала те, чому позаздрять Школярки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова розповіла про особливе ставлення до Тіні Кароль: "Кохана...".

Також, "Знай.uа" писав, що Ані Лорак розкритикували шанувальники:"обличчя, як маска".