На сторінці в Instagram відомої своїми скандальними і відвертими інтерв'ю української блогерки і моделі, колишньої дружини екс-капітана київського "Динамо" Миколи Морозюка Ірини, з'явилася чергова публікація. На цей раз красуня побалувала своїх шанувальників ну дуже гарячим фотознімком.

Цього разу поглянути на знімок Ірини Морозюк без завмирання серця досить складно – настільки гарячим він вийшов.

"Випадкові завжди найкраще», - написала вона під фото з вечірки. На знімку Ірина з напіввідкритими губами у відвертому вбранні тягне руку до фотографа. При цьому її права груди ледь не вивалюється з декольте.

"Мед для хейтерів", " дуже гаряче! Ірина, ви шикарна", " Іра... бляха муха! Май совість! Ні, ну шикарна!", "Тигриця гаряча з прекрасними очима...», «Багиррра!«, "Ірина, ти найпрекрасніша і мила, і я тебе всю цілу і так само обіймаю», - захоплюються її шанувальники.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Пардон, пані Ірина, у вас там сисю видно...", "Пощастило людям, які сиділи неподалік тебе і бачили, як у тебе випадали груди», - іронізують інші.

Однак фото сподобалося не всім передплатникам.

"Вже залита",» Мумія«,» Рука пам'ятає, як відпрацьовувати рестик«,» Погодиська«, " мені здається, якби це було нормально, ви б ходили Гола?", "Де твій одяг», «Сиса випала", "Фото з серії" за секунду до...", а далі самі додумайте, за чим вона тягнеться», - пишуть люди.

Раніше повідомляли, обраниця зірки "Динамо" роздяглася, щоб продемонструвати ідеальну фігуру після пологів.

Як повідомляв Знай.uа, колишня динамівця Морозюка в мереживній білизні нарвалася на грубість: "не можеш себе реалізувати".

Знай.uа писав, колишня екс-динамівця Морозюка прихворіла і пірнула в ліжко, так доктора ще ніхто не чекав.