Відома українська блогерка і письменниця Майя Тульчинська зіткнулася з великою проблемою при покупці купальника. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Майя розповіла, що у неї виникла необхідність в покупці нового купальника, але це у неї вийшло не так просто. У зв'язку з цим блогерка дуже розлютилася.

Вся справа в тому, що об'їздивши кілька фірмових магазинів по Києву Майя Тульчинська не змогла знайти купальник потрібного розміру.

"Не було (!) жодного (!) купальника з підтримкою грудей! Тоненькі ганчірочки в один шар, все. У цих ганчірочках з грудьми від 3-го розміру і вище тренуватися складно, це не питання естетики, це незручно і навіть місцями боляче." - написала Майя Тульчинська.

В результаті довгих пошуків блогерка змогла знайти один купальник, який їй підійшов. У зв'язку з цим вона висловила своє невдоволення і вирішила висловитися.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я не найбільша дівчинка в Києві. М'яко кажучи. У мене взагалі зовсім не найбільша в Києві груди. І на мій аж жодного разу не богатирський розмір щоб не можна було купити нещасний купальник для басейну! Купальник чортів вони не можуть зшити в більшому розмірі, ніж на балерину! Або завезти не можуть... Або я не знаю, хто в цьому винен, але це ж ненормально! Жінка ще на піврозміру більше, ніж я, просто пішла б ні з чим і не пішла б завтра на тренування. Так-так, Я розумію, десь, якщо дуже постаратися, тиждень Шукати в Інтернеті, об'їздити всі магазини і аутлети, запитати у знаючих людей, десь напевно можна знайти купальник і на великий розмір. Люди ж знаходять! Але так не повинно бути! Це не повинно бути квестом! Це елементарна річ, вона повинна бути доступна! І будь-яка інша спортивна екіпіровка повинна бути доступна в будь-яких розмірах!" - підкреслила Майя Тульчинська.

Блогерка додала, що даною публікацією хоче привернути увагу людей до даної проблеми, адже сучасне суспільство говорить, що повним людям потрібно йти в спортзал, але в той же час в магазинах їм дуже важко знайти екіпіровку потрібного розміру.

Публікація Майї Тульчинської: Facebook
Публікація Майї Тульчинської: Facebook
Публікація Майї: Facebook

Публікація Майї Тульчинської: Facebook
Публікація Майї Тульчинської: Facebook
Публікація Майї: Facebook

Нагадаємо, що Львівська блогерка погарцювала на Меморіалі Небесної Сотні під російську попсу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Репяхова віднесла новонародженого Мішу до головного "чоловіка" в його житті, і це не Віктор Павлік

Також, "Знай.uа" писав, що перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру: "Еб*бо"