У вівторок, 10 грудня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомили в прес-службі ООС на Facebook.

Відомо, що бойовики обстрілювали позиції українських військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншого озброєння.

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли біля Лебединського – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі неподалік Павлополя – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Широкиного – з автоматичних гранатометів", - сказано в повідомленні.

В результаті обстрілу серед військовослужбовців збройних сил втрат не зафіксовано.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За станом на 7:00 11 грудня з початку доби російські окупаційні війська не проявляли активності. Втрат з української сторони немає.

Зведення станом на 07:00 11 грудня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 10 грудня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 10 december 2019

Нагадаємо, українські захисники героїчно відбили атаку.

Як повідомляв Знай. ua, як маскуються українські воїни.

Також Знай. ua писав, що запеклу битву на Донбасі українські бійці відбили в рукопашну.