Росія не виконує зобов'язання, які вона взяла на себе на переговорах "нормандської четвірки" у Франції 9 грудня щодо припинення вогню на Донбасі. Так, у четвер, 12 грудня, збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-служба операції об'єднаних сил на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Фіксувався також вогонь з гармат БМП. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 5 обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Обстріли на Донбасі, фото: ООС / Facebook
Обстріли на Донбасі, фото: ООС / Facebook

На щастя, втрат серед українських військових немає. Водночас варто додати, що у п'ятницю, 13 грудня, російські окупаційні війська з РПГ, підствольних гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь неподалік Мар'їнки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зведення станом на 07:00 13 грудня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Російська Федерація знову не виконує...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 12 december 2019

Нагадаємо, на Донбасі окупанти "домовилися" з військовим із зони ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Романенко розклав по поличках зустріч Зеленського з Путіним: що насправді сталося на "нормандському саміті"

Також "Знай.ua" писав, що загиблий на Донбасі полковник "Альфи" забрав з собою секрети екс-беркутівців: озвучено нові подробиці.