Правоохоронці, фото Нацполіція
Правоохоронці, фото Нацполіція

В Україні почали штрафувати не тільки водіїв, а й пішоходів

Верховний суд України зобов'язав чоловіка, який порушив правила дорожнього руху і спровокував ДТП, відшкодувати водієві розбите авто на 100 тисяч гривень. Так, в Україні почали штрафувати не тільки водіїв, а й пішоходів.

Оформлення субсидій - фото Doba.te.ua
Оформлення субсидій - фото Doba.te.ua

Субсидії допоможуть українцям заощадити чималі суми: батіг змусить комунальників працювати

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Міністерство соціальної політики має намір ініціювати внесення змін до порядку надання монетизованих субсидій за комунальні послуги., Згідно з запропонованими змінами пільговики можуть змінити форму отримання субсидій не тільки до 15 жовтня, а протягом опалювального сезону.

Петро Порошенко на Майдані, Новое Время
Петро Порошенко на Майдані, Новое Время

Чи опиниться Порошенко за ґратами? Пальчевський назвав головну умову посадки експрезидента

Відомий український журналіст, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський розповів, чи посадять за грати п'ятого президента України та лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. Про це Пальчевський заявив в інтерв'ю виданню "Політека".

Поліція, фото - Львів
Поліція, фото - Львів

Українку судитимуть за спробу вижити: історія, яка доводить до сліз

Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів шокуючу історію. Українка в супермаркеті вкрала продукти на суму 55 гривень, за що її судитимуть. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Шнайдер зазначив, що вона вкрала не алкоголь чи якісь речі для свого задоволення, а тільки ковбасу, адже у неї не було грошей, щоб заплатити.

Пожежа в Одесі, фото ZIK
Пожежа в Одесі, фото ZIK

Пожежа в Одеському коледжі намагаються "поховати"

Служба безпеки України проводить обшуки в службових приміщеннях ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області через пожежу в "Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу". Обшуки почали проводити в п'ятницю, 13 грудня, повідомляє прес-служба СБУ.