У Парижі померла французька актриса театру і кіно, режисер, сценарист і співачка Анна Каріна. Про це повідомляє Agence France Presse.

Наголошується, що причиною смерті стало онкологічне захворювання. Артистці було 79 років. Як розповів її агент Лоран Баландрас, зірка померла в лікарні. З нею поруч знаходився колишній чоловік, режисер Денні Беррі.

Анна Каріна

Міністр культури Франції Франк Риестер написав у Twitter, що зі смертю Анни французький кінематограф "осиротів, втративши одну з своїх легенд".

Скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Ганна Карина була зіркою "нової хвилі" французького кіно. Датчанка за походженням, вона народилася в Копенгагені в 1940 році. Потім дівчина переїхала в Париж, де, за порадою своєї приятельки Коко Шанель, взяла псевдонім Ганна Карина.

В 1961 році вона знялася у режисера Жана-Люка Годара у фільмі "Жінка є жінка". Після цього вони одружилися і прожили разом сім років. Протягом свого життя Ганна ще тричі виходила заміж.

Серед її найвідоміших робіт – ролі у фільмах "Жити своїм життям", "Божевільний П'єро", "Банда аутсайдерів", "Альфавіль", "Сторонні", Зроблено в США". Її також знали як актрису театру і письменницю.

Ганна Карина отримала премію "Срібний ведмідь" за кращу жіночу роль на 11-му Берлінському міжнародному кінофестивалі.

Відомо, що в лікарні з актрисою знаходився її колишній чоловік, режисер Денні Беррі.

Нагадаємо, раніше Зеленський неочікувано дав фору онкохворій Заворотнюк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: "Ця частина вже не відновиться".

Також "Знай.ua" писав, що актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили у серіал: "Спочатку..."