У Зеленського сьогодні запустили тестування мобільного додатку "Дія"

Український уряд зробив перший крок до реалізації проекту "Країна в смартфоні" Українська влада запустила в бета-режимі мобільний додаток "Дія", першими стали доступні електронні водійські права і цифровий технічний паспорт на авто.

У понеділок, 16 грудня, заробила бета-версія мобільного додатку для водіїв "Дія". Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Журналіст навів шокуючі дані про вбивство Шеремета, які все міняють

У мережі з'явилася чергова інформація щодо резонансного вбивства українського журналіста Павла Шеремета. Так, з'ясувалося, що дівчина яка робила знімки камер і жінка, яка підкладала вибухівку, - ймовірно, це одне і те ж особа, пишуть журналісти "Слідства.Інфо".

Шеремет, фото Сьогодні
Шеремет, фото Сьогодні

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як зазначається, за замовленням українських правоохоронців відомий британський експерт Іван Бірч провів дослідження ходьби жінок, які зафіксовані камерами спостереження до того, коли стався вибух. І слід зауважити, результати вражають.

Чому пенсійний вік підвищують тільки жінкам

У зв'язку з пенсійною реформою пенсії в Україні вже в 2021-му році зможуть отримати за віком тільки ті жінки, які досягли шістдесятирічного віку. Поступовий перехід з 55 до 60 років почався в 2011-му році.

Пенсіонери, фото: Вісник
Пенсіонери, фото: Вісник

Нещодавно Комітетом Ради з питань соцполітики та захисту прав ветеранів було рекомендовано відхилити можливість виходу на заслужений відпочинок жінкам з 55 років при наявності страхового стажу 30 років.

Опубліковано повний текст законопроекту про зміни до Конституції України

Стало відомо, що в понеділок, 16 грудня, на офіційному сайті Верховної Ради оприлюднили текст невідкладного законопроекту №2598 про зміни в Конституції України щодо децентралізації.

Зеленський, фото - 24 канал
Зеленський, фото - 24 канал

Так, громаді хочуть надати максимум повноважень. Зокрема, орган місцевого самоврядування – рада громади. У ній є голова громади, який обирається на 4 роки. Рада формує виконавчий комітет, який буде здійснювати на місці цю місцеву політику.

Десятки тисяч українців змушені зимувати без субсидій

У 2019 році майже 80 тисяч українців не отримали субсидії. У Мінсоцполітики повідомили, що з травня 2019 року за пільгами звернулися близько 1,3 млн осіб. Але 6% з них заявки не задовольнили.

Віталій Музиченко, Знай.ua
Віталій Музиченко, Знай.ua

Кількість звернень для отримання субсидій за 2 місяці опалювального сезону у порівнянні з минулим роком зменшилася на 60%.