Омбудсмен Микола Кулеба розповів, як почуваються його діти, постраждалі в аварії на перехресті в Чабанах 24 листопада. Після резонансної ДТП минуло вже 3 тижні і найстрашніше вже позаду. Всі учасники аварії почувають себе значно краще.

"Слава Богу, в цій страшній аварії всі залишилися живі і почувають себе вже значно краще. Водієві автобуса, Вадиму, про стан якого я думав спочатку, була надана вся необхідна допомога, він вже через тиждень після аварії повернувся до роботи", - розповів Кулеба агентству "Інтерфакс-Україна".

Микола Кулеба та Вадим, Facebook

Кулеба сказав, що у його молодшого сина Єлисея є деякі пошкодження кісток і тепер він відновлюється вдома. Найбільше в аварії постраждав старший син Кулеби Тимофій. Хлопець досі знаходиться в лікарні і ще потребує лікування.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Лікарі кажуть, що незважаючи на позитивну динаміку, його одужання і подальша реабілітація - це тривалий процес", - розповів омбудсмен.

ДТП за участю Кулеби, фото: podrobnosti.ua
ДТП за участю Кулеби, фото: podrobnosti.ua

Сам Микола Кулеба каже, що фізично почуває себе вже краще, але поламані ребра щодня нагадують про аварію. А той день назвав страшним сном.

Омбудсмен зазначив, що відповідально водить втомобіль, особливо, коли у салоні діти. І ніколи б подумати не міг, що його може спіткати така ситуація.

Кулеба поміркував, що такі ситуації змушують задуматися про головні цінності в житті і про сім'ю.

Нагадаємо, трагічна ДТП з Миколою Кулебою під Києвом отримало скандальне продовження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кулеба 24 листопада потрапив в ДТП у Чабанах Київської області. В результаті аварії серйозно постраждали його діти — старший син Тимофій і 10-річний Єлисей.