Під стінами Ради пішов з життя протестувальник: Нацкорпус звинувачує поліцію

Під Верховною Радою під час мітингу проти ухвалення закону про ринок землі поліцейські нанесли травми одному з протестуючих, від чого чоловік загинув.

Під парламентом під час мітингу винкли сутички правоохоронців з протестуючими, внаслідок чого є постраждалі і загиблі. Поліція затримала 26 учасників протесту, є постраждалі правоохоронці, а також з'явилась інформація про одного загиблого активіста.

Зеленському на недосконалість земельного закону вказав власний батько

Батько президента України Володимира Зеленського — професор Олександр Семенович розкритикував главу державу за ініціативу щодо продажу землі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр Зеленський зазначив, що питання щодо продажу землі в Україні будуть доопрацьовувати.

У Путіна відкрито лякають світ ядерною війною

Уряд Москви виділив інформаційному агентству Армії Росії безкоштовні рекламні місця в центрі Москви для плакатів до відзначається 17 грудня - День ракетних військ стратегічного призначення (РВСП), виявили "Відкриті медіа".

На рекламі зображені момент пуску ядерної міжконтинентальної балістичної ракети "Тополя-М" та неофіційний слоган РВСН "Після нас - тиша".

Україна та Азербайджан підписали низку важливих угод: про що Зеленський домовився з Алієвим

Президент України Володимир Зеленський в рамках візиту в Азербайджан взяв участь в підписанні низки двосторонніх угод.

У присутності лідерів України та Азербайджану підписано протокол про наміри між містами Одеса та Гяднжа і договір між Трускавцем і Губа про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.

В Азербайджані також підписано угоду про співробітництво у сфері регулювання умов ведення бізнесу між Державною регуляторною службою України та Міністерством економіки Азербайджану, а також Угоду про організацію міждержавного урядового зв'язку між Києвом і Баку.

Ілля Кива відлежався у психлікарні щоб уникнути покарання

Випливла цікава інформація, яким чином нардеп від "Опозиційної платформи — за життя" Ілля Кива уникнув покарання за хабар. Виявилося, що вісім років тому Ківу, який був на той час заступником начальника Управління захисту прав споживачів у Полтавській області, звинуватили у вимаганні 1,5 тисячі доларів від підприємця Ігоря Горбатенко.

У грудні 2013 року Жовтневий райсуд Полтави визнав Іллю Киву винним в одержанні хабара та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 10 тисяч гривень з забороною обіймати посади державної служби на один рік — попри те, що злочин вважається тяжким. Як зм'якшувальну обставину суд врахував довідку з психіатричної лікарні.