Британська благодійна організація Elders Voice, яка опікується пенсіонерами, придумала незвичайну акцію.

Для того, щоб пенсіонери могли показати усьому світу, що старість — це весело та надихнути на те, щоб у будь-якому віці залишатись сміливими, організація запропонувала пенсіонерам знятись для календаря на 2020 рік в “костюмі Адама”.

A nice article about the Elders Voice fundraising calendar 'In Rude Health'. With Christmas around the corner, why not...

Geplaatst door Elders Voice op Woensdag 4 december 2019

Серед моделей для календаря були й відомі особистості — танцюрист Крістофер Данем, артист-комік Уолтер МакЛарен та засновниця вокального колективу Bolder Voices Клер Чепвелл. Автором фото став фотограв Лайем Янг.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Усі кошти від продажу календаря підуть на благодійні цілі.

Нагадуємо, що Пенсійний фонд запустив електронний сервіс для розрахунку розміру пенсії та вирішення інших питань, пов’язаних із пенсійним забезпеченням громадян України.

Як повідомляв Знай.uа, на пенсію в 50: кому пощастить вийти на відпочинок достроково.

Також Знай.uа писав про те, що Верховна Рада остаточно скасувала недоторканність депутатів, деталі.