Активістка громадської організації “АвтоЄвроСила” спалила власну автівку на єврономерах та записала відеозвернення до президента Володимира Зеленського, яке виклала на своїй сторінці у Facebook.

У своєму зверненні активістка вимагає від влади розгляду двох законопроектів №№ 2342 та 2345, якими врегульовуються питання щодо експлуатації та розмитнення автомобілів на європейських номерах.

Влада за дєрибаном землі забула про свої обіцянки,люди доведені до відчаю!!!!

Geplaatst door Svetlana Svetlana op Donderdag 19 december 2019

“Ось так вчинить вся Україна. Вам це потрібно? В Україні багато таких машин. Будь-ласка, прийміть заходи для того, щоб це не продовжувалось. Підіть нам на зустріч, почуйте нас! Це не поодинокий випадок, нас буде багато!”, - сказала дівчина у своєму відеозверненні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

За словами активістки, палити автівки будуть тому, що їхнє розмитнення людям просто не по кишені.

Нагадуємо, що у нових правилах розмитнення автомобілів на європейських номерах євробляхи планується розділити на дві групи в залежності від віку машини.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.