Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, який в цьому році одружився зі своєю колегою по сцені Настею Каменських, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз артист вирішив показати фанатам намальований олівцем портрет, на якому зображений він з дружиною. А у підписі до публікації артист написав: "Це моя "Дівчинка" @mozgiband, доспівайте пісню".

Шанувальники артиста не розгубилися і почали масово писати свої чотиривірші в продовженні рядки Потапа. Більшість з фоловерів почали писати щось про те, що Настя мати його майбутньої дитини. Деякі почали обговорювати намальований портрет зіркової парочки, їх засипають компліментами і бажають щастя в сімейному житті і діток.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.