Про здоров’я важкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк прихильники хвилюються вже не один тиждень.

Анастасія Заворотнюк

Відомий цілитель Олександр Ручкін, силу якого порівнюють зі здібностями Ванги, зробив сенсаційну заяву про здоров'я 48-річної актриси Анастасії Заворотнюк. За словами екстрасенса, вже через три тижні зірка серіалу "Моя прекрасна няня" піде на поправку.

"Поліпшення будуть, але не раніше, ніж через три тижні. Поліпшення будуть! Вона вже починає себе відчувати краще. Від первісного захворювання до зараз — їй стає краще. До неї повертаються сили, йде здоров'я.. з нею буде все нормально, повірте", — заявив Олександр Ручкін в ефірі передачі "Нові російські сенсації" на телеканалі НТВ.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Екстрасенс, якого називають спадкоємцем Ванги, заспокоїв рідних і близьких Заворотнюк, а також її численних шанувальників. Ручкін каже, що знаменитість зможе повернутися до нормального життя і буде, як і раніше, зніматися в кіно.

"Бачу те, що їй смерть не загрожує! Вона одужає, буде почувати себе чудово, продовжувати далі зніматися в кіно і жити звичайним здоровим життям. Мені дали телефон, фотографію, я кажу, що Анастасія буде жити, але мою інформацію ніхто не спростував. Якби була якась велика помилка, в Інтернеті можна прочитати все", — зазначив Ручкін.

Нагадаємо, що російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зараз проходить реабілітацію в одній з приватних підмосковних клінік після серйозної операції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, може назавжди залишитися паралізованою.

Також портал Знай.ua писав, що рідні Анастасії Заворотнюк висловили в мережі своє обурення тим, що журналісти постійно крутяться навколо реабілітаційного центру, де знаходиться зірка серіалу "Моя прекрасна няня".