Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно не виступає в Україні і перебралася жити в Росію, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артистка вирішила показати фанатам милі фотографії своєї сім'ї. На знімках можна побачити молодшу сестру співачки Оксану, її дочку Євангеліну, а також маму Наталю.

З підпису до фото стає зрозуміло, що своє сімейство Світлана водила на російське телебачення. На фото сама Лобода позує в білих джинсах і світлому светрі, її сестра у вузькій чорній спідниці з пікантним вирізом і білому гольфі, мама вбрана в красиве червоне плаття, а крихітка Єва у бежевій сукні. Всі вони із зачісками та макіяжем, при повному параді. Шанувальники в захваті від таких теплих милих фото зоряного сімейства, співачку та її рідних засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.