СБУ, фото: Уніан
СБУ, фото: Уніан

Чотирьох офіцерів СБУ розстріляли на кордоні з Угорщиною: знайдено понівечені тіла

Опергрупу СБУ з чотирьох офіцерів знайшли вбитими в районі села Малі Копані на Закарпатті біля кордону з Угорщиною. Опергрупа складалася з трьох офіцерів київського управління і співробітника районного управління спецслужби. Силовики повинні були перевірити документацію трафіку контрабанди через так звану "приватну ділянку" кордону України з Угорщиною та Румунією.

Колишні «беркутівці»: Сергій Зінченко, Павло Аброськін та Сергій Тамтура
Колишні «беркутівці»: Сергій Зінченко, Павло Аброськін та Сергій Тамтура

Звинувачених у розстрілах на Майдані беркутівців можуть відправити до "ЛДНР"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Колишніх беркутівців, які вбивали людей на Майдані під час Революції Гідності, можуть відправити до "ДНР"/"ЛНР" в рамках обміну полоненими з так званими "республіками". Підозрюваним у розстрілі людей, на Інститутській у Києві 20 лютого 2014 року, готують заміну запобіжного заходу. А далі їх можуть відправити до фейкових республік, обмінявши їх на українських військовополонених.

Обмін полоненими, фото: UNIAN
Обмін полоненими, фото: UNIAN

Обмін полоненими ще цього року: на переговорах у Мінську досягли домовленостей, але з одним "але"

Тристороння контактна група в Мінську домовилася про обмін полоненими у форматі "всіх встановлених на всіх встановлених". Про це повідомив представник РФ на переговорах Борис Гризлов.

Петро Порошенко з біноклем, фото radiosvoboda
Петро Порошенко з біноклем, фото radiosvoboda

В елітному спортклубі Порошенка підглядали за клієнтами просто в роздягальні

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що київський спортклуб "5 елемент" міг знімати відвідувачів на приховані камери, які було встановлено в роздягальнях. Обшуки проводилися в рамках кримінальних справ проти Петра Порошенка. Відповідні дані повідомило Державне бюро розслідувань.