Кабінет Міністрів оприлюднив постанову, згідно із якою постачальники тепла зможуть проводити перерахунок вартості своїх послуг у випадку зниження ціни на газ у порявнянні із закладеною в тариф, повідомляє офіційний сайт Кабміну.

Згідно із цією постановою, у випадку зміни ціни на природний газ впродовж опалювального сезону постачальники послуги з централізованого опалення та гарячої води зможуть самостійно провести перерахунок сплати за ці послуги для своїх клієнтів. При чому у випадку проведення перерахунків зміни у вартості послуг мають бути відображені в платіжках, які будуть надіслані у наступному місяці, після розрахункового. Про прийняте рішення щодо перерахунку вартості своїх послуг теплопостачальник має офіційно повідомити населення через свій офіційний веб-сайт або через веб-сайт органу місцевого самоврядування.

комунальні платежі
комунальні платежі

Таким чином, сума в платіжках за комунальні послуги може зменшитись на 30 відсотків.

Нагадуємо, що нещодавно “Регіональна газова компанія” повідомила про те, що з нового року українцям доведеться платити не тільки за споживання газу, але й за його доставку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні дані мільйонів боржників виставили напоказ, смартфон допоможе все виправити: що потрібно зробити.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.