Новий рік - найсмачніший свято календаря. Будь-яке застілля або вечірка в Україні не мислимі без частувань на будь-який смак. Святкове меню господині складають задовго до свята, однак зміни в плани підготовки приймаються в останній момент. До того ж, випробувати нові страви - ніколи не пізно.

У цій статті, ми порадимо вам, які нові страви, закуски, салати підійдуть до вашого новорічного столу, незалежно від бюджету.

Орієнтуватися ми будемо не наш власний смак, а на рекомендації астрологів і езотериків, які точно знають, як залучити удачу від господаря 2020 року - білої металевої щури.

Смачна закуска: що вибрати

Бюджетний, як і будь-який інший новорічний стіл, неможливий без закусок. Дуже смачні страви можна отримати і без значних витрат. Радимо закупити до столу такі страви, як сирні кульки, тарталетки і канапе з різних видів м'яса, риби, овочів і паштетів, купіть сир, горішки. Подати покупки красиво можна, спорудивши сирну тарілку, порізавши овочі брусочками і подати до них різні соуси.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Смачні салати на Новий рік

Салати - ця головна фішка українського новорічного столу. Більшість господинь роблять упор саме на дані страви. Салатів - найбільше на святковому столі. З ними охоче і частіше експериментують, чого ми бажаємо і вам.

Склавши меню на свій смак, зробіть упор на використання овочів і горіхів, які полюбилися господарем наступного року.

Як приготувати найкраще гаряче: прості відповіді

Гарячі страви - основа святкового столу. Однак, будь-який стіл без гарячого буде не повноцінним. Як гарячий крім м'яса і риби за смаком можна приготувати печені овочі, фаршировану птицю або поексперементувати з морепродуктами. Як гарнір радять подавати крупи: кус-кус, гречку, сочевицю, киноа і інші.

Ідеї для легких десертів вашого фуршету

Будь-яке меню буде прикрашено, якщо ви використовуєте оригінальні рецепти десертів. Другі страви, як правило, займають основна увага господинь, однак приділяти увагу і час потрібно і десертів. Ви можете придбати вже готові страви або виготовити прості десерти самі. Так, радимо звернути вам увагу на желе, тістечка, домашні цукерки і особливо на китайські символи багатства - апельсини та мандарини.