ПриватБанк, Акценти
ПриватБанк, Акценти

Більше не раби ПриватБанку: українців чекають серйозні зміни

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив гучну заяву щодо українців. Отже, він повідомив, що тепер жителі держави зможуть самостійно вибирати за допомогою якого банку отримуватимуть власну зарплату. Відповідне повідомлення політик опублікував у власному Telegram-каналі.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан, фото: espreso.tv
Володимир Зеленський і Андрій Богдан, фото: espreso.tv

Хочуть "посунути" Росію: у "Слуги народу" мають намір змінити формулу Штайнмаєра

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Заступник голови фракції "Слуга народу" і Комітету з питань реінтеграції окупованих територій Максим Ткаченко заявив, що на переговорах в "нормандському форматі" можливо змінюватимкться деякі пункти так званої формули Штайнмаєра.

Ірина Венедіктова
Ірина Венедіктова

Донька генерала і "свія" людина: кого Зеленський обрав головою ДБР замість Труби

Як відомо, нещодавно президент України Володимир Зеленський звільнив з посади директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу. Отже, у свою чергу, лідер держави обрав нового голову, яким стала нардеп від фракції "Слуга народу" Ірина Венедиктова. Зараз же стало відомо, чому вибір президента зупинився саме на ній.

Володимир Путін, фото Getty images
Володимир Путін, фото Getty images

У Путіна здалися і заплатили Україні майже 3 мільярди доларів, на що підуть кошти

Як відомо, ще 20 грудня в Мінську було підписано міжурядовий протокол Україна-РФ-Єврокомісія, який передбачав пакетну угоду з виплатою "Газпромом" "Нафтогазу" $2,9 млрд за рішенням Стокгольмського арбітражу. Зараз же Росія виплатила відповідні кошти Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент держави Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, сайт президента
Володимир Зеленський, сайт президента

Зеленський відправив ексглаву СБУ Грицака до резерву: "Звільнити генерала..."

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 27 грудня, підписав указ, яким звільнив з військової служби в запас Служби безпеки України генерала армії, ексглаву СБУ Василя Грицака.